RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Ahad, 18 Mei 2014

Video Promosi untuk "Alamak Arziril ke Ariel?"

 
Apa khabar kawan-kawan sekalian? Sudah lama waniey tidak update blog. Maklum la busy memanjang. Banyak benda nak kena buat sekarang ni dan menulis pun semakin kurang memandangkan sekarang ni plagirarism semakin berleluasa. (bajet cerita 'hot' pulak rasanya hehe)

Ok la. Actually waniey nak share video promosi cerita 'Alamak Arziril ke Ariel?'. Boleh la try tengok yek..  Ngeeee.... Semoga Terhibur! (^_^)v

0 orang beri kritikan::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...