RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Isnin, 2 Disember 2013

Novel boleh diperolehi dari penulis. Open promosi!


 
Waniey dah dapat stok dari KAKI NOVEL. Sesiapa yang berminat utk dapatkan novel "Alamak Arziril ke Ariel?" buley pm wani dekat ashwani84@gmail.com
Dapat sebenir taw! hehehe...

2 orang beri kritikan::

chEQ_Ayu NAjwA berkata...

Tahniah Kak Waniey..dh lme tk jejaklog kak waniey. dulu selalu jugak baca karya2 akak..akhirnya dh kluar jugak Alamak Arziril ke Ariel? Kn? dh lama novel ni akk wat akhirnye kluar jugak. Good Job Sis!

Cik Waniey berkata...

hehehe tenkiu sis! itulah... jangan lupa beli taw! pesta buku nak dekat dh hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...