RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Sabtu, 13 Oktober 2012

PANAS! PANAS! STOK BENCI BILANG CINTA ADA PADA SAYA!

Assalamualaikum w.b.t,
Waniey baru je ambil stok dekat penerbit. Kalau ada sape2 yang berminat untuk beli Benci Bilang Cinta leh PM waniey dekat email yek ashwani84@gmail.com. Thanks! v(^_^)v

Sinopsis 
Kerana wasiat dua insan yang saling tidak menyukai antara satu sama lain bersatu dalam sebuah ikatan perkahwinan. Amsyar tidak menyukai Anisah kerana bentuk fizikal badannya yang boleh dikatakan besar dan gemuk. Anisah pula membenci Amsyar kerana sikap lelaki itu yang ego, sombong, berlagak dan sering menghinanya. Bagaimanakah kesudahan kisah rumah tangga mereka sekiranya seorang ke kanan dan seorang ladi ke kiri? Mampukah Anisah meruntuhkan keegoan Amsyar dan mempertahankan rumah tangga mereka?

Update terbaru: Sudah habis di tangan penulis. Kalau ada stok lagi, wani akan war2kan okeh! ^^

4 orang beri kritikan::

izzazi syahnaz nazri berkata...

salam.. sy baru je beli novel hello mr perfect.. belum habis bace lagi.. mcm best.. TANIAH. ekceli boleh email sy macam nak hasilkan sebuah novel yg t'baik :)
syahnaz920113@yahoo.com TQ

ntahsapeni berkata...

Susah nk cr citer ni..rse mcm dh lama keluar..

Cik Waniey berkata...

izzazi: xsusah nak hasilkan yang terbaik.yang penting bila kita menulis, kita rasa sendiri perasaan tu =)

ntahsapeni: mmg dh lama keluar =)

alias mardhiah berkata...

jika stok benci bilang cinta masih ade tolong info pada saya sis 013-9194486 terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...