RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Jumaat, 31 Ogos 2012

HMP masih diterima oleh readers kat luar! Sangat gembira ok!! ^_^

Hai kengkawan... Lama sangat tak update blog.. tak update entry baru dan macam-macam la. Sebab saya sangat sibuk. Baru-baru saya ada bukak blog ni. Saja nak tengok perkembangan blog yang sudah lama saya tinggalkan tapi saya sangat sedih bila terbaca satu komen yang bikin hati saya luruh. Namun saya tak salahkan si 'PENGKOMEN' tersebut. Setiap readers ada hak untuk menilai setiap hasil karya penulis lebih-lebih lagi penulis baru seperti saya. To that reader, saya minta maaf andai jalan cerita saya tidak menepati citarasa anda.. dan kritikan anda tu buat semangat saya naik untuk cipta satu jalan cerita yang terbaik selepas ini. Apa-apa pun, saya sangat terharu sebab even dah dua bulan berlalu namun HMP masih diminati. Thanks to all supporters..... Once cerita baru siap, saya akan update.. Muah2x untuk anda!! hik3

p/s: kepada reader yang nak mengkritik dan mengutuk hasil karya saya, boleh terus email personally pada saya ye.. tak perlu nak kutuk dalam bahagian komen blog saya ni.. saya hargai kritikan anda cuma harap bagi komen tu dengan cara yang berhemah bukan menjatuhkan.. peace no war! thanks.. v(^_^)v



2 orang beri kritikan::

Niigata Ayumu berkata...

Saya dah lama dapatkan sblm saya exam trial! Mmg best.. Kawan2 pun semua berebut nak pinjam! Semua dah beratur panjang.. Tahniah!

Cik Waniey berkata...

thanks niigata ayumu.. ^______^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...