RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Ahad, 1 Julai 2012

Hello, Mr. Perfect! boleh dibeli dari penulis ^^

As-salam kawan-kawan sekalian.. Semalam Wani lepak dekat opis KN untuk sign 300 buah buku novel. Sangat penat dan lenguh tau! Tapi Wani sonok sgt sbb ada kakak2 adik2 yang havoc2 yang kecoh dan memeriahkan suasana.. Tengoklah betapa bnyknya buku nak kena sign... dari sign comey2 last simple jek sbb tamo balik tengah malam.. ahaks!
Muka excited jek! =P
So disamping tu Wani bawak balik stok HMP. So, stok tu dah ada dah dekat tangan Wani.  Pada sape2 yang berminat leh PM wani k. Wani kasik RM20.00 (harga sebenar RM22.00) + RM6 postage.. Area putrajaya, bukit jalil and certain area puchong FREE postage sbb wani akan tolong antakan =)
Bayaran boleh dibuat melalui transfer maybank: 116015049059 Nur Shazwani
HMP kini di tangan saya! =)

11 orang beri kritikan::

Arisa Aizawa berkata...

Nak Order excited ni hehehehehe

Tanpa Nama berkata...

sy dok area puchong... nak oder mc mane... nak amik by hand ngan wani!
Ain

kayniz berkata...

sy pun interested gak....
order mcm ne ek....
total brape ek...
sy duk kt seremban....

LC Althea berkata...

nak order. area keramat, kl. boleh email detail dekat saya tak?

lunachempaka@gmail.com

tq

Cik Waniey berkata...

arisa @ kayniz @ tanpa nama: email kat saya ashwani84@gmail.com

aleya_syaireel berkata...

ehh saya da beli..!! cite yg sangat menarik..best!! x rugi beli..hihi=P

Iqlima Azmi berkata...

dah baca, nice btw! :)

LinaAbdulCouture berkata...

Dah ada kat brunei ke wanie?

Tanpa Nama berkata...

hello kita juga berminat untuk membeli..kita duduk d johor bahru

Cik Waniey berkata...

lina: kena tnya pihak KAKI NOVEL la.. dah smpai ke pasaran brunei ke belom.. hehehe

mastura aziz berkata...

selamat haari raya...xde novel free ke?hehe.gurau je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...