RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Khamis, 14 Jun 2012

HELLO MR. PERFECT akan berada di pasaran BULAN JULAI ni!!!

Hai kawan2 semua, lama sungguh wani tak update blog ni. Sangat busy hokkeeeyy!! hehe.. Wani just nak inform yang wani dah dapat cover novel buku wani.. Sangat syomel taww!!! Sekali tengok begitu teruja!! Hari-hari senyum bila tengok cover novel neh! So Wani nak gitau buku ni akan berada di pasaran BULAN JULAI ni. Kaki Novel bukak oder maybe hujung bln 6.. insyaAllah... Pakat mai semua beli novel wani yek!!!! Tanpa korang sape la Waniey... ^_______________________^
UPDATE BARU: Order sudah dibuka.. pada sesiapa yg berminat nak membeli buku "HELLO MR. PERFECT!" bolehlah buat oder di website KN bermula hari ini. 300 pembaca pertama akan dpt buku beserta t/tangan penulis *wink *wink ^^

HARGA: RM22.00 (semenanjung Malaysia) rm25.00 (sabah sarawak)
PENERBITAN: Kaki Novel
SINOPSIS:
LANGKAH BENDUL? Satu benda yang sangat pelik bila dikaitkan dengan lelaki tetapi itu yang terjadi kepada dua beradik ini, Izzul dan Arif. Syarat keturunan mereka yang memerlukan di abang sulung kahwin dulu amat menyusahkan si adik. Nak tak nak syarat itu perlu dipatuhi. Memandangkan perangai si abang yang sememangnya sangat perfect dan terlampau memilih membuatkan dia sukar untuk mencari pasangan hidupnya. Perjanjian dengan bakal mertua memaksa Arif mencari jalan pintas untuk menawarkan diri menjadi agen pencari jodoh untuk abang kesayang.
Cari punya cari akhirnya Alya adalah CALON YANG TERKAHIR. Kenapa dia yang dipilih? Dan kenapa Alya menawarkan diri untuk menjadi calon isteri Izzul? Siapakah Alya pada mereka? Kerumitan dalam sebuah pencarian akhirnya menjadi satu jalan penceritaan yang sangat menarik. Adakah Alya mampu bersedia memahami jiwa si MR. PERFECT?

14 orang beri kritikan::

Wild Cherry berkata...

waa cnteknye cover...

Cik Waniey berkata...

Wild Cherry jangan lupa beli taw!!!

yanadi berkata...

ni yg xsbr nk eli ni....rasa mcm lmbt plk nk kuar...hehe

kak sufiah berkata...

dah ada dalam list itk beli buku ni sebab pelakun utama dia fazura.akak minat giler dgn fazura.lagipun jalan cite dia memang best kebabom.he,he,he

idA berkata...

salam dan tahniah waniey..novel yg akak dah lama tunggu akan terbitannya..boleh order ngan waniey ke..boleh dpt signature ..akak rasa..bukan akak sahaja kot yg mahu order directly dari adik..kelas gitu..nanti beri no..ac adik ..akak TT kalo boleh Maybank..

dayana berkata...

Tahniah waniey!!.. Citer yg best.. ✗ sabar nk miliki novel nih.. Teruskn berkarya :)

SyUhAdA berkata...

mcm bes..nak beli la nnti..hehe

onnie areyou berkata...

Saya dah terima Novel HMP.. Terima kasih . Ada signature lagi... Sukaaaaaa sangatttttt... :)

iezzlucky coolgurl berkata...

da baca... memang best....

Tanpa Nama berkata...

leer bukak blog kat waniey nie music background dye cool sngat...hehehhe
music ape e..nie..share sikit...:)

Nur Jihan GD berkata...

Saya nak sangat novel ni!!!!! tpi saya selalu cari kt popular & MPH takde jek........bleh ker bli online???kt mner nyeh???n mcm mner????

naDyaRocHeeL berkata...

cerita hello mr.perfect best sgt..ulang byk kali pun xpuas..hihihi

Rosebud berkata...

boleh baca novel saya akubukanhanatajima.blogspot.com ^^

atirah berkata...

saya dah baca novel ni
best cerita dia ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...