RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Rabu, 11 April 2012

Order buku BBC sekarang!

Salam satu Malaysia!!! Apa khabar semua sahabat-sahabat?. Memandangkan begitu ramai yang mengeMail wani kat mana nak dapatkan novel BBC, di sini Wani nak bukak balik order dari kawan-kawan. So, pada siapa-siapa yang berminat sila la hantar nama, alamat, no tel dan   bukti pembayaran kepada email wani ashwani84@gmail.com
Harga: RM21.90
Pos: FREE POSTAGE
Maybank: 116015049059

5 orang beri kritikan::

Tanpa Nama berkata...

tumpang tnye..

kalau kat kedai buku ada lagi tak jual novel ni ??

Cik Waniey berkata...

try tgk dekat MPH.. sebab mostly dah tade stok.. nak tak nak kena beli kat penerbit kami....

Tanpa Nama berkata...

selain dekat MPH ada tak supply kat kedai2 buku lain?

Hannah hamra berkata...

cik waniey masih ada lagi tak bbc?

Cik Waniey berkata...

ada.. tapi saya tak pasti dekat mana.. stok dekat saya takde tp sy boleh tolong oderkan dekat penerbit.. =)buat pembayaran dekat saya.. sy tolong transfer pada penerbit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...