RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Sabtu, 7 Januari 2012

::PENGUMUMAN::

Alhamdulillah, manuskrip Hello, Mr Perfect! akhirnya sudah siap dan waniey dah anta manuskrip tu kepada KAKI NOVEL untuk langkah seterusnya. Baru sahaja dapat email dari Kaki Novel untuk setuju terbit dan sekarang menanti surat dari mereka. Soal bila nak terbit, waniey masih belum tau lagi so doa2 la boleh terbit dalam tahun ni kan?? So pada fans Hello, Mr. Perfect!, doakan kejayaan novel ni yek? Semoga sentiasa sokong karya waniey. InsyaAllah waniey akan cuba yang terbaik dan menghasilkan novel dan cerita yang dapat menarik peminat novel seluruh dunia. =)
Waniey banyak dapat feedback dari kawan-kawan yang menyuruh waniey update cerita Alamak, Arziril ke Ariel!? Okeh.. okeh.. waniey akan sambung balik cerita ni... Waniey sekarang tengah workout untuk novelkan cerita ni pulak. So waniey mengharapkan suggestion dari kawan-kawan untuk tukar tajuk cerita ini sebab waniey rasa tajuk cerita ni tak berapa nak best la... boleh tolong waniey tak? And then, waniey tengah olah balik jalan cerita ini untuk dapatkan mood yang lebih baik lagi. Tolong yek?...
Then, pada kawan-kawan yang masih mencari cerita novel Benci Bilang Cinta tu, maaflah.. kat tangan waniey sudah habis tapi kalau nak beli.. boleh cari dekat kedai buku berdekatan atau MPH atau lebih senang, kontek PEKAN ILMU PUBLICATION dekat nombor ni: bhgn ordering 03-42801109
Cara-cara untuk buat order:
1. payment direct ke akaun RHB Pekan Ilmu Publications Sdn Bhd: 21410100042518
2. slip bayaran perlu difax ke no ni: 03-42954409 atau email ke pekan_ilmu@yahoo.com
3. masukkan details: masa, tarikh, amaun, nama penuh dan no telefon...
Ok..... setakat ni sahaja pengumuman dari waniey.. Kalau ada sebarang pertanyaan, sila email ke email waniey yek...  Thanks.. =)

3 orang beri kritikan::

lola_cat[asparagus] berkata...

xsbr nk tggu kua...
bestnyew

Wild Cherry berkata...

Tahniah kak waniey... xsabar nak beli Hello Mr.Perfect!

Tanpa Nama berkata...

nanti kalu dah kuar jgn lupa inform ye,,,,,,,,

- Naja -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...