RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Khamis, 9 Jun 2011

Benci Bilang Cinta di kedai2 buku berhampiran anda!!

Maaf sekiranya masih ramai yang tidak dapat membeli buku  
BENCI BILANG CINTA di pasaran.
Di bawah ini Waniey kasik senarai kedai buku di bawah pekan ilmu dan mungkin berhampiran dengan rumah kawan-kawan.
So, support waniey yek kengkawan... ^_^


P/S: Reordered buku: masih ada lagi 2 BUAH BUKU habis! di tangan  penulis.. 
sesiapa yang berminat nak order, leh pm waniey yek... tenkiu... =)

4 bab awal telah waniey publish semula untuk tatapan kawan2.. maybe ada yang nak baca dulu jalan cerita.. so enjoy yek... Cerita ni pernah diminati dulu di penulisan2u.com dan teratak santai... =)

4 orang beri kritikan::

pisces_143 berkata...

nak taw sipnosis cter nie..saya nak beli novel nie dri tgn penulis??nak taw berapa harga die??de charge tmbhn ke klu bli dri penulis n de diskaun x?? =)

sitinor berkata...

ye la.... saya pun jugak tp brape harga die.

Cik Waniey berkata...

pm sy kat ashwani84@gmail.com. harga novel ni RM21.90..

sinopsis boleh tgk bila adik klik dekat gambar novel tu...

Tanpa Nama berkata...

rasanya ada jual lg ke novel benci bilang cinta ni kat psrn???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...