RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Isnin, 2 Mei 2011

Benci Bilang Cinta kini boleh dibeli terus dari penulis (terhad 20 buah)

Salam semua, terima kasih Waniey ucapkan pada kawan-kawan yang telah membeli novel Waniey di Pesta Buku 2011 yang baru sahaja tamat semalam. Alhamdulillah, sambutannya amat memberangsangkan. Pada yang tidak berkesempatan untuk membeli, boleh sahaja "order" dari Waniey terus (TERHAD 20 buah sahaja HABIS! ). Buku ini juga akan dijual di MPH dan kedai2 buku terpilih.. tetapi mungkin lambat sikit...

Harga: RM21.90 (siap dengan tandatangan)
Harga pos: RM7 (semenanjung Malaysia)
RM9 (sabah sarawak)

*Peringatan:
Sekiranya ingin membuat pesanan, sila mesej Waniey ke email di bawah:
ashwani84@gmail.com
Sinopsis:
Kerana wasiat, dua insan yang saling tidak menyukai antara satu sama lain bersatu dalam ikatan perkahwinan. Amsyar tidak menyukai Anisah kerana bentuk badannya yang dikatakan besar dan gemuk. Anisah pua membenci Amsyar kerana sikap lelaki itu yang ego, sombong, berlagak dan sering menghinanya. 
Bagaimanakah kesudahan kisah rumah tangga mereka sekiranya seorang ke kanan, seorang lagi ke kiri? Mampukah Anisah meruntuhkan keegoan Amsyar dan mempertahankan rumah tangga mereka?

Nota kaki:  
Waniey mengharapkan feedback dari kawan-kawan untuk Waniey improve lagi dalam dunia penulisan. InsyaAllah, Waniey akan cuba menghasilkan sesuatu yang terbaik pada masa akan datang. Novel pertama pastinya akan ada kelemahan namun berharap feedback dari kawan-kawan adalah positif. =)

9 orang beri kritikan::

Wild Cherry berkata...

Laaa WC x tau pon yg kak Wanie da kuar novel... Kalo tau, sbtu ari tu WC beli... Terbitn mane ni kak? Nti WC nk cr kt JLN TAR

Cik Waniey berkata...

WC: tade jual kat mana2 lagi.. last ritu kat pesta buku... pastu belum tntu jual kat mana.. klo nak, order kat akak... hehe tapi lmbt sket la..

nur lina mohd yasin berkata...

salam..kak wanie... x sangka kuar buku.... nk order dr akak leh???
nie email : lina.stitch@gmail.com

Cik Waniey berkata...

lina: pm akak yunk...~

jiha berkata...

saya gi cari kat mph tp x de pon :(

asiah_najihah berkata...

dah beli novel ni..best2...

Tanpa Nama berkata...

ohh...dah kuar novel ker...mcm mn nk order yer...mcm best jer..nati emel sy yer arkalies@yahoo.com...tq

naDyaRocHeeL berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ZALINA YUSOFF berkata...

kalu saya nak dapat kan buku benci bilang cinta sekarang kat mane ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...