RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Isnin, 31 Ogos 2009

Sorry kawan2..

Aduyai.. lama sungguh tak jenguk blog wani neh..
For all those frenz yang meminati cerita wani ni.. sorry sangat2 sebab xde entry baru.. wani sekarang agak busy dengan kerja.. sampai xde mase n xde idea untuk sambung cerita wani ni.. apa-apa hal insya'allah kalau ada mase, wani akan sambung.

Sekarang ni wani tengah berusaha untuk mengedit kembali jalan cerita BENCI BILANG CINTA kerana cerita itu telah diterima oleh salah sebuah syarikat penerbitan untuk menerbitkan novel wani. Jadi, maybe buat mase ini wani tak boleh nak hantar entry baru kerana wani tengah mencari idea untuk mengolah kembali ayat2 yang dikatakan kurang sesuai dan agak selamba di dalam cerita itu.

Insya'allah kalau sudah siap, wani akan sambung semula cerita baru untuk tatapan kawan-kawan. Diharap kawan-kawan dapat memberikan sedikit semangat untuk wani siapkan novel wani ini. Insya'allah.
Thanks.. :)

5 orang beri kritikan::

Iera berkata...

k.iera akan sbr menanti...

sekebun tulip berkata...

yay...bila novelnya dah kuar, pastikan inform k...xsabar nak baca versi novel plak..citer ni mmg best giler...

Cik Waniey berkata...

hehehe... kalau dah keluar insya'allah wani akan promote dekat blog ni..
lambat lagi rasenye.. sbb masih dalam pembikinan. banyak plot nak kena tambah nak bagi cukup 500 muka surat.. insya'allah wani akan cuba utk siapkan..

Safwani Sapuan berkata...

cik waniey~ nape xley bce last entry tok cinta pertama? sedeyh la xdpt tau ending dye...huhu

YES! HALAL berkata...

saya sedang mengusahakan produk rempah ready-made yang halal.jika tidak keberatan silalah ke blog saya untuk melihat rempah apa yang saya sedang usahakan..dengan ade nye rempah itu mugkin tugas memasak anda tidak sukar lagi..

ini alamat blog saya
http://rempahhalal.blogspot.com/

ini emel saya.
rempahustazah@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...