RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Khamis, 1 Januari 2009

Benci Bilang Cinta Sinopsis

Antara duyung dengan dugong -----> Benci Bilang Cinta.

Sinopsis

Setiap manusia inginkan kecantikan. Even lelaki mahupun perempuan. Sama saja. Cerita ini mengisahkan seorang gadis bernama Nur Anisah Syifa' bt Aminuddin yang sering dihina dan diejek kerana memiliki tubuh yang gempal dan gemuk. Mohd Amsyar Al-Muhaimin b Datuk Azhar merupakan lelaki yang ego, berlagak dan sombong adalah lelaki yang sering menghina Anisah ketika mereka masih dibangku sekolah lagi..

Namun Tuhan itu Maha Adil, tidak disangka.. kerana wasiat, mereka berdua bertemu kembali malah telah dijodohkan. Nak tak nak masing-masing terpaksa terima. Atas paksaan dan tanpa kerelaan, mereka berdua dikahwinkan. Sepanjang hidup bersama, bermacam-macam perkara berlaku. Walaubagaimanapun, timbul rasa sayang di hati Anisah buat lelaki itu.. namun adakah Amsyar boleh menerima Anisah? Dapatkah Anisah meruntuhkan keegoan Amsyar terhadapnya? Mampukah mereka mempertahankan perkahwinan mereka??

11 orang beri kritikan::

LeaQistina berkata...

salam maal hijrah & tahun baru cik wannie..

hehe.. ingatkan ada citer baru td.. skali citer salin kulit rupanya..

Benci bilang cinta = Duyung vs. Dugong ek?

hehe.. teruskan berkarya..!! semoga berjaya..

Tanpa Nama berkata...

soryy ye waniey's,,,,
saya ambil sedikit sinopsis ni
nak promot dekat cari forum

Cik Waniey berkata...

orait... no prob.. promot la bnyk2.. novel ni bakal terbit xlama lagik..~ =)

i'mHONEY'sMummy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
i'mHONEY'sMummy berkata...

nasib bukan farah hayana aminuddin..inspired dr kek na ke ni..ahahahah

Cik Waniey berkata...

ekekke... nama pakcik amin tu yang tiba2 teringat dlm pale otak.. hu3

super SoMethiNG berkata...

nak beli novel nie... kt popular x jual ke?

super SoMethiNG berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
super SoMethiNG berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

NAPER SIRI KE 7 NAD KE ATAS X BOLEH BUKAK

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...